Настя Каменських довела, що вона не вагітна: підняла майку і показала живіт

Дружину українського репера Олексія Потапенка не раз звинувачували в приховуванні вагітності, а та все відмовчувалася - не хотіла розкривати таємницю.

Зараз вона полетіла на відпочинок, і судячи з усього, її так вивели питаннями про наступне поповнення в родині, що вона не втрималася і вирішила показати всім свій живіт – а він то і розкрив всі подробиці про те, чи вагітна Настя.

У лимонному ліфі від купальника і коротких шортах Настя Каменських пішла на сніданок: її плоский живіт затьмарив навіть бюст

Шанувальники відзначили, що, судячи з усього, новина про вагітність була фейком, адже її талія виглядає досить витонченою.

Крім того, фанати звернули увагу на те, чим відпочинку харчується артистка – сніданок у неї досить скромний і звичайний.

Популярна співачка Настя Каменських, яка разом з чоловіком Потапом відпочиває на Мальдівах, показала як вона там харчується.

На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, зроблене під час сніданку на островах, на якому позувала без косметики з патчами під очима в ліфі від купальнику і джинсових шортах.

А ось для своєї трапези вибрала маленьку порцію салату з овочів, по два шматочки сиру, ковбаси і трохи гарніру. Також видно на столі тарілку з різними екзотичними фруктами.

Як скоро Настя планує повернутися додому і зайнятися роботою – поки незрозуміло. Але з огляду на те, що вона так щільно попрацювала перед Новим роком і Різдвом, на Мальдівах співачка пробуде зі своїм чоловіком ще не менше тижня. Тим більше, гроші на новорічних корпоративах вони заробили хороші.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.