Тіна Кароль в чорній сукні з відкритим животом блиснула третім місяцем вагітності: у Дана буде дочка?

З огляду на те, скільки часу Тіна Кароль одна, їй вже з ким тільки не приписували роман. Але найпостійнішим був і залишається він.

Йдеться про молдавському гарячому красунчика Дані Баланіт, який приїжджає в Україну спеціально до своєї пекучої блондинки.

Ходять чутки, що вони разом провели карантин, і тепер пожинають свої плоди. Йдеться про те, що живіт Тіни Кароль помітно округлився, і, скоріш за все, в 2021 році її чекає поповнення в родині.

Поки Тіна Кароль не визнається в свою вагітність, шанувальники пильно вдивляються в її живіт

І, на подив, вона його не приховує під мішкуватими сукнями – публікує такі наряди, де все на виду.

На одній з фан-сторінок шанувальникам таки вдалося розглянути вагітний живіт Тіни Кароль, імовірно, третій місяць, адже він ще зовсім маленький.

Також тут опубліковано колаж відразу з трьох фото в блискучих нарядах чорного кольору. Шанувальникам запропонували в коментарях вказати на той, який найбільше йде Тіні.

Історія кохання Тіни Кароль та Дана Балана: чому пара ховається досі і чи готовий Дан до дітей

Тіна Кароль – одна з найвідоміших українських співачок. Її блискучій кар’єрі можуть позаздрити мільйони фанатів і сотні колег по сцені, однак у всіх є свої слабкі сторони і скелети в шафі. Не дивлячись на наявність натовпів фанатів і фанаток, Тіна Кароль багато років була самотня. Але до того, як у неї з’явився він – Дан Балан.

Вони були партнерами на проекті “Голос країни “, де змагалися в вокальних здібностях своїх підопічних.

Але шанувальники помітили недобре, коли він почав виявляти до неї недвозначні знаки уваги і навіть в прямому ефірі дарувати подарунки.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.