Леся Нікітюк показала, що ховає під халатом: нескінченно довгі ноги, яким позаздрить навіть Оля Полякова

Народна улюблениця Леся Нікітюк схвилювала мережу новим фото в одному лише халаті. Її нескінченно довгим ногам позаздрить сама Оля Полякова.

Багато українських знаменитостей перечікують зиму десь подалі в теплих краях. Дантес і Дорофєєва тільки но повернулися з екзотичного Балі, Потап і Каменських прилетіли з Мальдів, там же зараз відпочивають ревізор Ольга Фреймут і Суперблондинка.

Леся ж вирішила оздоровитися на батьківщині в курортному комплексі “VitaPark Сонячний Прованс”, який розташований в селищі Сатанів Хмельницької області. Як дбайлива дочка, тітка і господиня, теледіва також взяла з собою батьків, племінниць і свого пса Рафіка.

Леся с Рафиком
Леся з Рафіком

Звичайно, в Інстаграмі Леся Нікітюк вже встигла показати шанувальникам всю красу такого відпочинку. До послуг відпочиваючих надаються різні оздоровчі процедури, включаючи масажі, фізіотерапію, лікувальні ванни і багато іншого. Також поруч знаходиться ліс, де можна погуляти і подихати свіжим повітрям, чим сімейство зірки Нового каналу і займається.

Леся Никитюк на прогулке по зимнему лесу
Леся Нікітюк на прогулянці по зимовому лісу

Незважаючи на сильні морози, героїня нашої сьогоднішньої статті загартовується, охолоджуючись на балкончику номера в одному лише халаті і тапочках.

Телеведуча вибрала досить вдалий ракурс, відкривши огляд на свої стрункі ноги. Немає сумнівів в тому, що без телебачення з таким-то зростом Леся Нікітюк не пропаде — двері в модельну сферу їй точно відкриті.

“Розгрузка після свят”, — свідчить підпис до фото.

Коментатори не пройшли повз і тут же почали ділитися емоціями від побаченого:

  • “Завжди прекрасна”;
  • “Кутайтеся тепліше!”;
  • “Красуня”;
  • “Анкету вже заповнила на Холостячку?”, — пишуть користувачі.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Шанувальники вже давно підбивають Лесю на участь в романтичному реаліті-шоу, однак сама вона ігнорує ці прохання.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.