Оля Полякова на Мальдівах пострибала з м’ячиком: все дивилися на її бюст

Оля Полякова разом зі своєю сім'єю після новорічних і різдвяних свят полетіла відпочивати в Дубай не просто так.

Там вона на всю хвалиться своїм ідеальним тілом, а ще – дорогими брендовими купальниками, яких Оля досить багато накупила в честь поїздки.

Оля Полякова в шоколадному відкритому купальнику продемонструвала мільйонам фанатів свої м’ячики

На знімку вона позує в темному роздільному купальнику. Завдяки такому пляжного образу видно ідеальну фігуру Полякової. Варто відзначити, що Полякова володарка довгих і струнких ніжок. Волосся співачка розпустила, і вони красиво розвівалися.

Як стало видно з опису до фотографії, іменитим фотографом зіркової мами була ніхто інша, як Маша Полякова – неповнолітня дочка суперблонікі.

Вона також вирішила підкорювати Мальдіви, тому взяла з собою в поїздку такі купальники, що мамі, якщо чесно, і не снилося.

А зоряна мама і не проти того, що її дочка розсікає по білому піску перед місцевими жителями та іншими туристами в чому сама ж мати і народила.

Також на Мальдівах Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом, і дочками Машею та Алісою відзначила свій день народження.

17 січня співачці виповнилося 41 рік.

“Спасибо !!! За теплий день, за сім’ю, за дітей здорових, живих батьків, кар’єру, друзів, вдячних глядачів, розкішні пісні, за можливість виходити на сцену, їздити по світу, дивитися в очі коханих! За все спасибі! Робимо що робиться, а будь що буде! Спасибі всім! з днем народження мене “, – написала Оля Полякова в подяку за поздоровлення від фанатів і колег по сцені.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.