Апетитні та соковиті рублені котлети: швидко нарізали куряче філе, все змішали і можна смажити

Рублені котлети – ідеальна страва, коли потрібно приготувати щось з м'яса, а часу багато немає. Знадобиться мінімум інгредієнтів, але вийдуть смачні та соковиті котлети.

Продукти прості, а процес приготування ще простіший. Для рублених котлет знадобляться такі інгредієнти:

  • Куряче філе – 400 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля – 100 г
  • Манна крупа – 1,5 ст. л.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сіль перець
  • Рослинна олія для смаження

Приготування:

1. Куряче філе нарізаємо невеликими кубиками, кладемо в миску.

2. Нарізаємо дрібно цибулю, додаємо її до м’яса. Усе солимо, перчимо до смаку. Можна додати інші приправи. Наприклад, солодку паприку, яка ідеально поєднується з курячим м’ясом.

3. Додаємо ще майонез і перемішуємо. Потім розбиваємо одне яйце, всипаємо манну крупу. Знову перемішуємо. Залишаємо масу на 10 хвилин, щоб манка набухла.

4. У сковороду наливаємо трохи рослинної олії, ставимо на плиту. Потім за допомогою столової ложки викладаємо трохи м’ясної маси. Таким чином, смажимо котлети на середньому вогні приблизно по 5-7 хвилин з кожного боку.

Максимум 30 хвилин і котлети можна пробувати. До речі, рублені котлети можна приготувати і для сімейної вечері, і подати на святковий стіл. Незважаючи на простоту приготування, вони дуже смачні.

Аппетитные и сочные рубленые куриные котлеты
Апетитні і соковиті рублені курячі котлети

Популярне

Схожі статті

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.

Закрутила голову Максиму, але не змогла змагатися з самою Пугачовою: як виглядає колишня Галкіна і хто вона

До стосунків зі співачкою Аллою Пугачовою шоумен Максим Галкін мав чимало романів. Цікаво, що всі колишні жінки коміка – молоді і привабливі персони.

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.