facebook

ТОП-10 українських зірок, які народилися в маленьких селах і пишаються цим: Винник, Кароль, Лорак та інші

Серед українських зірок чимало вихідців з простого народу. Зараз їх знають мільйони, а народилися і виросли ці артисти в маленьких селах.

Вони сяють на екрані, їх знають в обличчя практично всі жителі нашої країни. Здається, вони завжди були такими успішними і знаменитими. Багато хто й не знає, але чимало українських зірок народилися в маленьких селах, де жили звичайним життям, росли в простих сім’ях. Але доля підготувала їм шанс піднятися на щабель вище.

Олег Винник

Олег Винник

Улюбленець жінок Олег Винник народився в в селі Вербівка Черкаської області. Це дуже маленьке село з населенням не більше 700 осіб. Коли Олегу було 3 роки, його родина переїхала в в село Червоний Кут, Жашківського району, Черкаської області, де Винник прожив до закінчення школи.

Тіна Кароль

Тіна Кароль

Тіна Кароль народилася в селищі Оротукан Магаданської області в Росії. Коли Тіні було 7 років, її сім’я переїхала до Івано-Франківська на батьківщину матері.

Софія Ротару

Софія Ротару

Легендарна співачка Софія Ротару народилася в c. Маршинці Чернівецької область в багатодітній родині. У дитинстві майбутня зірка багато працювала по домашньому господарству і допомагала батькам торгувати на ринку.

Михайло Поплавський

Михайло Поплавський

Співаючий ректор Михайло Поплавський уродженець села Мечиславка Кіровоградської області. Працювати почав ще в шкільні роки: спочатку в колгоспі помічником комбайнера, потім каменярем на будівництві сільських доріг.

Павло Зібров

Павло Зібров

Майбутній Народний артист України народився в селі Червоне, Вінницькій області. Шкільні роки Зібров провів в Києві, навчаючись у музичній спецшколі-інтернат ім. Лисенко.

Ані Лорак

Ані Лорак

Популярна співачка Ані Лорак народилася в маленькому містечку Кіцмань на півночі Чернівецької області. Хоч цей населений пункт називається містом, населення там складає трохи більше 6000 чоловік.

Надія Мейхер

Надія Мейхер

Майбутня зірка ВІА Гри народилася в українському селі Збручівка Хмельницької області, де прожила до закінчення школи. Закінчивши школу, Надія вступила в Хмельницьке педагогічне училище на факультет музичного виховання і хореографії.

Людмила Сенчина

Людмила Сенчина

Співачка і актриса Людмила Сенчина народилася в селі Кудрявці Миколаївській області. Коли Людмилі було 10 років, вона переїхала з родиною до Кривого Рогу.

Оксана Білозір

Оксана Білозір

Українська співачка і політичний діяч Оксана Білозір народилася в селі Смига Рівненської області.

Ада Роговцева

Ада Роговцева

Радянська і українська актриса театру і кіно Ада Роговцева народилася в селі Глухів Чернігівської області. У шкільні роки сім’я Ади переїхала в місто Полтаву.

Популярне

Схожі статті

Вже є претенденти на “Холостяка 14” та “Холостячку 3”: Бакланов, Цимбалюк, Анна Трінчер – а СТБ в курсі?

Ще не вийшов у ефір "Холостяк 13", а вже точаться розмови, хто стане головним героєм наступного сезону реаліті-шоу. До речі, телеглядачі не проти переглянути й проєкт "Холостячка 3".

“Посивіли та постаріли”: відомих співаків неможливо впізнати – що з Олегом Скрипкою та Сергієм Бабкіним?

Олегу Скрипці 60 років, Сергію Бабкіну – всього 45. Та сивина, що вдарила в бороду музикантам, схоже, якимось чином їх прирівняла. Отже, й вигляд обоє мають майже ідентичний.

“Оля і Гріша бажають вам доброго ранку”: розлучений Бакланов забув про Цимбалару й підхопив на руки іншу

Григорій Бакланов останнім часом викликає до себе особливу увагу. Напевно, тому що розлучився й холостякує. Всім цікаво, хто стане наступним коханням актора. Невже оця тендітна білявка?

“Зима в пустелі” виглядає саме так: Lida Lee скинула весь одяг та поніжилася в обіймах із безбарвним пітоном

Lida Lee приголомшила прихильників своєї творчості дуже сміливим вчинком. Співачка не побоялася поспілкуватися з чималим пітоном. Зміюка обвила все тіло артистки, а вона лише посміхалася.

Тарас Тополя показав, як обіймається з купою дівчат: куди дивиться дружина Олена – невже не ревнує? (Відео)

Ми підозрювали, що в Тараса Тополі з "Антитіл" є величезна фанатська аудиторія, але щоб настільки! На одному з концертів музиканта оточили дівчата й ледь не задушили в обіймах.

Милі лаються, тільки тішаться: чому Надя Дорофєєва вважає, що сварки з Мішею Кацуріним їй лише на користь

Всі ми знаємо, що життя – це не тільки мед і троянди, а й паприка з перцем. Тому якщо ви чуєте нову пісню Дорофєєвої, знайте – можливо, вона народжена у словесному протистоянні з Кацуріним.