Маша Єфросиніна показала сімейну ідилію і відкрила три важливих секрети, як її досягти

Ведуча Маша Єфросиніна - щаслива дружина і мама двох дітей - доньки Нани і сина Олександра. Хоча в житті жінки були дуже страшні моменти.
Після новорічних свят і тривалої відпустки з родиною зірки поступово повертаються до роботи і суспільного життя – так в рамках одного з інтерв’ю телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, як пройшли свята для неї і близьких людей, і якими особливостями їх побуту вона хотіла б поділитися з іншими.
Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна
Найбільше знаменитість зацікавили педагогічні моменти, які, на її думку, допомагають зберегти приємну атмосферу і взаємна довіра в їх сім’ї. Єфросиніна розповіла кілька методів, якими користується разом з чоловіком під час виховання своїх дітей.
Маша Єфросиніна з чоловіком Тимуром Хромаєвим
Маша Єфросиніна з чоловіком Тимуром Хромаєвим
Маша зізналася, що спочатку лікарі попереджали її та чоловіка про безпліддя дівчата – і пара вже не чекала, що колись у них з’являться діти, але буквально через пару тижнів після страшного для молодої пари діагнозу зірка завагітніла. Зараз в сім’ї ростуть двоє різностатевих дітей – донька Нана і син Олександр.
Сім'я Маші Єфросиніної
Сім’я Маші Єфросиніної
Найголовніше правило їх сім’ї – ніяких тілесних покарань, для Маші і її чоловіка будь-які фізичні дії є найсуворішим табу. На їхню думку, такі покарання не тільки травмують дитячу психіку, але і назавжди залишають на ній відбиток, що передається з покоління в покоління. Це легко можна пояснити “наступністю” фізичних покарань в більшості сімей. Замість насильства ведуча використовує діалог і спроби пояснити, що ж засмутило батьків.
Маша Єфросиніна зі своїми дітьми
Маша Єфросиніна зі своїми дітьми
Крім того, другим важливим моментом у вихованні вона вважає формування базового довіри до світу – невід’ємною особливості дитячої психіки, без якої, судячи з сучасним дослідженням, людина ніколи не зможе вирости повноцінною особистістю. Суть базового довіри в тому, що батьки дають зрозуміти дитині цей світ як простір можливостей, а не небезпек, тобто не лякають його і не обмежують зайвий раз. Так, охороняти дітей від нерозсудливості і загроз важливо, але при цьому не можна робити з них “тремтячих і безсилих” – адже, врешті-решт, далеко не так багато трагедій зовсім непідконтрольні людині.
Сім'я Маші Єфросиніної в домашній обстановці
Сім’я Маші Єфросиніної в домашній обстановці
Краще звернути увагу на виховання відповідальності і уважності – суть одна і та ж, тільки вплив на характер і психіку в тривалій перспективі набагато м’якше.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.