Тіна Кароль 10 років тому і зараз: як змінилося головна красуня країни і власниця серця Дана Балана

Одна з головних співачок країни Тіна Кароль через більш ніж 15 років також яскраво сяє на українській сцені, як і на початку свого великого зоряного шляху.

Цікаво, що за роки репертуар співачки кардинально змінився. Від минулого Тіни не залишилося нічого – змінився і репертуар, і напористість пісень, і наряди, і макіяж. Нещодавно в соціальній мережі згадали, як же виглядала Тіна Кароль 10 років тому, ще за часів роману зі своїм же продюсером Євгеном Огіром.

“Тіна Кароль 10 років тому і зараз. У 2011-му співачка кардинально змінила імідж – зробила коротку стрижку. Такі поновлення стали для всіх несподіванкою, втім, фанати визнали – зачіска неабияк личить зірці.

Друзі, а в якому амплуа @tina_karol вам подобається найбільше? 1 чи 2? Діліться в коментарях “, – написали на Інстаграм-сторінці одного з шоу про зірок.

Як Тіна Кароль змінилася за 10 років на сцені?
Як Тіна Кароль змінилася за 10 років на сцені?

На лівому фото до перевтілень Тіна має такий собі пацанский стиль. Вона одягнена в більшу куртку червоного кольору, у неї коротке волосся – Стіжка під хлопчика. Як завжди, її улюблений блонд, з яким вона вже досить довго не зраджує.

На ній надіті червоні наручний годинник, кулон-пов’язка, дуже нагадує чокер, і чорні шкіряні черевики-берци.

З роками Тіна Кароль стала більш жіночна і приємна, наповнена жіночою енергією

Це видно по фото праворуч. Розпущене акуратні локони, жіночний скромний макіяж, що підкреслює її риси обличчя, рукавички зі стразами.

Єдине, що залишилося незмінного – вогонь в її очах і ось така закрита поза, де руки або ноги утворюють хрест.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.