Батько померлої від раку Жанни Фріске розлютився через майбутнє поповнення Дмитра Шепелєва: “Щоб він здох “

Батько покійної співачки Жанни Фріске, Володимир, дуже різко відреагував на новину про поповнення в родині колишнього зятя Дмитра Шепелєва.

Днями шоумен дав велике інтерв’ю, в якому поділився радістю — його кохана Катерина Тулупова вагітна. Для обох це буде друга дитина — Дмитро виховує сина Платона від Жанни, а у Катерини є дочка Лада від минулих відносин.

Дмитро Шепелєв та Катерина Тулупова
Дмитро Шепелєв та Катерина Тулупова

Реакція Володимира Фріске на таку важливу подію в житті Шепелєва виявилася несподівано жорсткою — чоловік побажав телеведучому смерті:

“Він мене і сім’ю позбавив всього в цьому житті! Я бажаю йому, щоб він здох, а не того, щоб знати, діти у нього там чи ні…”, — висловився батько співачки в коментарях Telegram-каналу Звездач.

Варто зазначити, що у Дмитра і сім’ї Фріске дуже напружені відносини. Розбіжності почалися після того, як Жанна померла від раку у 2015-му. Пов’язані вони з елітною квартирою покійної зірки і з Платоном.

Дмитро Шепелєв з сином Платоном
Дмитро Шепелєв з сином Платоном

Що стосується апартаментів, Шепелев зібрався продати частку сина, яка дісталася йому у спадок. Вона оцінюється приблизно в 15 мільйонів рублів (близько 5,6 млн гривень). Що стосується Платона, то шоумен не дає бабусі з дідусем бачитися з онуком. При цьому сам він стверджує, що суд встановив час, коли родичі можуть вільно і безперешкодно спілкуватися з його сином, просто вони цього не роблять.

Батьки Жанни Фріске
Батьки Жанни Фріске

Коментуючи новину про поповнення у колишнього зятя, Володимир нагадав, що той як і раніше не підпускає їх до онука:

“Мені важко, розумієте? Коли у тебе є частинка твоєї дитини, а тобі її не дають”, — сказав він.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.