Наталя Могилевська показала романтичне побачення з нареченим-мільйонером: культурно відпочили

У Мережі вже давно ходять чутки про роман Наталки Могилевської з відомим мільйонером.

45-річна співачка Наталя Могилевська ретельно приховує своє особисте життя і не любить розповідати подробиці на публіку. Відомо, що артистка двічі була заміжня, але побудувати міцну сім’ю їй так і не вдалося. Тоді Могилевська вирішила зайнятися собою і кар’єрою, а не будувати відносини.

Однак останнім часом в Мережі ходять чутки, що Могилевська закрутила роман з відомим українським мільйонером Олегом Рижовим. Вперше разом вони з’явилися на закриті київського тижня моди. Олег і Наталя трималися за руки, обнімалися і виглядали, як закохана парочка.

Наталя Могилевська і Олег Рижов
Наталя Могилевська і Олег Рижов

Хоча сама Могилевська не підтверджує романтичний зв’язок з чоловіком, вона іноді показує їхні спільні фотографії. Так, нещодавно Наталя Могилевська опублікувала в своїх Інстаграм-сторіз відео з Олегом Рижовим. У ролику вони йшли обійняв і артистка повідомила, що вони направляються на літературний вечір, де Олег читатиме вірші Роберта Рождественського.

Скріншот з Інстаграм-сторіз Могилевської
Скріншот з Інстаграм-сторіз Могилевської

Варто відзначити, що раніше Наталя Могилевська говорила, нібито вони з Олегом не пара, а просто друзі і ділові партнери. Однак шанувальники впевнені, що їх пов’язує щось більше, ніж дружба, адже важко не помітити трепетне ставлення Олега до Наталі.

Нагадай, Олег Рижов – відома особистість і мільйонер. Він є кінематографістом, засновником київських бутиків Isaia, Billionaire, і власником салонів краси Backstage.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.