Домробітниця прибирає, чоловік відпочиває на дивані: як Крістіна Орбакайте проводить свої вечори? (Відео)

Напередодні в Інстаграм-акаунті дочки Алли Пугачової Крістіни Орбакайте з'явилося відео, як її дочка Клавдія знімала маму.

Клава просить маму Христину показати фокус, а та, дивлячись в камеру, каже, що зараз буде фокус. Христина облизує два пальця, а потім легким дотиком гасить три палаючих свічки по черзі, навіть не разу ні обпікшись. Дочка була дійсно здивована такому “трюку ” від мами.

Судячи з відео, у Крістіни Орбакайте і її сім’ї щойно закінчився спільна вечеря, адже покоївка прибирає зі столу і миє посуд, чоловік Михайло Земцов присів на диван і щось дивиться в телефоні, а дочка з мамою залишилися сидіти за ще не прибраним столом і спілкуватися.

Ось що шанувальники Крістіни Орбакайте писали їй в коментарях:

  • “На задньому плані сидить тато Миша в телефоні залипнув … і домробітниця по кухні шарудить … краса коли нічого не треба робити “, – пише користувач з ніком naralitav;
  • “Вау, як ви це зробили? “, – пише користувач з ніком angel.mart.27;
  • “Уважуха вашій родині! Ви супер жінка “, – пише фоловерів, який підписаний як alexandre23fr.

Відзначимо, зараз Крістіна Орбакайте щасливо живе в шлюбі з підприємцем Михайлом Земцовим. Це її третій чоловік за фактом, але офіційно в РАГСі вона уклала шлюб з ним одним, тому попередніх можна вважати просто тимчасовими залицяльниками. Швидше за все, і сама Христина до них так відноситься.

У шлюбі з Михайлом Орбакайте народила дочку Клаву, яка зараз вже виглядає як справжня фотомодель.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.