Настя Каменських обрізала свої знамениті кучері і зробила каре з чубчиком: новий образ їй йде

Настя Каменських з'явилася в ефірі розважального шоу "Маска" в несподіваному образі.

Довге, темне і кучеряве волосся – це головна родзинка української співачки Насті Каменських. Артистка ніколи кардинально не міняла зачіску і важко уявити її в іншому образі. Однак днями зірка вирішила здивувати шанувальників і внести в образ трохи перчинки. Так, в своєму Інстаграм-блозі Каменських опублікувала знімок, де постала в новому образі. У кадрі Настя позувала в шкіряному біло-чорному костюмі і в високих чоботях. Але найбільше уваги привернула не одяг, а нова зачіска Каменських. Замість звичного кучерявого волосся, артиста на наділу чорну перуку довжини каре з чубчиком. Образ красуня доповнила чорним беретом, який додав її образу шарму. Саме в такому образі Каменських з’явилася в 5 випуску популярного шоу “Маска”, де співачка є членом журі.

Варто відзначити, що шанувальники оцінили новий образ Каменських, багатьом сподобалася зачіска співачки. “Як же тобі йде ця зачіска, красуня”, “Класний образ”, “Ну ооооочень красива”, “Вмерти Настю зовсім не впізнати”, “Ну прям Коко Шанель”, “Офігенний образ! Красуня “,” Така красива, можна закохатися “,” Як завжди шикарна “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських закликала прихильників взяти участь у благодійному аукціоні. Співачка повідомила, що запускає власний благодійний аукціон, де буде продавати свої особисті речі, а всі зібрані гроші підуть на допомогу в фонд “Пігулки”, який допомагає онкохворим дітям.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.