Змучена Настя Каменських поскаржилася на погане самопочуття: “Не відчуваю тіла “

Українська співачка Настя Каменських опублікувала нове фото в своєму Інстаграм-блозі і поскаржилася на погане самопочуття.

Українська співачка Настя Каменських є однією з найбільш затребуваних і відомих співачок України. За життям артистки спостерігають понад 5 мільйонів підписників в Інстаграм. У своєму мікроблозі Каменських ділиться свіжими знімками, роздумами і подробицями особистого життя.

Так, сьогодні Настя Каменських стурбувала своїх шанувальників, опублікувавши нові фото в своїх Інстаграм-сторіз. На першому знімку Каменських позує в домашньому одязі, без макіяжу і з пучком на голові. Співачка виглядає дуже втомленою і виснаженою. Як виявилося, перед цим Настя була на зйомках нового кліпу цілих 30 годин, а тепер відпочиває і набирається сил.

Скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських
Скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських

“Хей! Я вижила! Знімали більше доби! Чи не відчуваю тіла, але це буде бомба “, – підписала знімок Настя.

На наступних знімку, який артистка опублікувала, вона лежала на дивані, а поруч з нею сиділа її собачка.

Скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських
Скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських

“Налопаться шоколаду і існую сьогодні тільки горизонтально”, – написала NK.

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських закликала прихильників взяти участь у благодійному аукціоні. Співачка повідомила, що запускає власний благодійний аукціон, де буде продавати свої особисті речі, а всі зібрані гроші підуть на допомогу в фонд “Пігулки”, який допомагає онкохворим дітям.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.