Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво кинув все і відправився на відпочинок козиряти своєю шикарною формою

Про те, що 49-річний Ектор Хіменес-Браво виглядає шикарно - говорити зайвий раз не доводиться. Ті, хто підписаний на його Інстаграм, знають, що він любить показати тіло.

Завдяки регулярній фізичній підготовці і занять в тренажерному залі, найсуворіший суддя проекту “МастерШеф ” може похвалитися фігурою і м’язами як у двадцятирічного хлопчика (і то, в двадцять років такі кубики є далеко не у всіх).

Зараз зірка телеканалу СТБ відправився в Південну Америку

Якщо вірити його геолокації в соціальній мережі, він відпочиває в Картахені, місті в Колумбії, Америка.

Звідти він виклав відео, як стоїть на березі океану і п’є коктейль через трубочку. Таким відео він привітав всіх з п’ятницею і побажав хороших вихідних.

Ось що в коментарях прихильники написали Ектору:

  • Як я хочу туди! А на вихідні планую приготувати що щось смачненьке
  • Ектор, ну, хто ж так робить? На вулиці сніг, холод, а ви дратуйте
  • Море, сонце, пісок … рідна сторона … Що ще треба для щастя … Щастя вам, Ектор!
  • Знущаєтесь, Ектор?)))

Відзначимо, що Колумбія – це історична батьківщина телеведучого Ектора Хіменес-Браво. Багато років тому він приїхав звідти в Україну, і залишився, щоб розвивати тут кар’єру не тільки кухарі, а й іменитого кулінарного критика, що вийшло у нього досить непогано.

Ектор Хіменес-Браво очолює міжнародну консалтингову компанію Bravo Restaurant Group, яка займається відкриттям ресторанів по всьому світу.

У 2016 році Хіменес-Браво відкрив в Києві ресторан китайської кухні, в 2017-м – кондитерську, а в 2018 році став співзасновником ресторану в’єтнамської кухні. Восени 2020 року відбулося відкриття його ресторану азіатської кухні.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.