Кіт-інвалід майстерно володіє язиком і любить позувати (Фото)

Цього кота не слухаються лапки. Але у нього є інші переваги, які роблять його унікальним.

З народження тварина частково паралізована. У кота по кличці Рексі проблеми із задніми лапками. Тому домашній вихованець не такий, як усі. Але це зовсім не заважає йому грати і бути справжнім грайливим котом.

Кот-инвалид
Кот-інвалід
Обаятельный кот по кличке Рекси
Привабливий кіт по кличці Рексі

Рексі тільки починає жити. Вихованцеві тільки три роки, і він має унікальну здатність. Він майстерно володіє своїм язиком. Кіт з легкістю привертає до себе увагу. Він любить позувати і спеціально показує язика на камеру.

 "" "" ""

У його арсеналі багато смішних поз. У кота активна міміка, якої він професійно користується. Незважаючи на свою інвалідність, у Рексі багато енергії. Тварина показує, що навіть з такими обставинами можна жити, і навіть дуже весело і щасливо. Цей кіт доводить, що до будь-яких проблем можна пристосуватися. Беріть приклад з тварини і ніколи не опускайте руки, навіть якщо вони не слухаються вас.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.