“Тебе люблять “: Тіна Кароль приєдналася до флешмобу Нацполіціі і підтримала дітей і підлітків

Українська співачка Тіна Кароль приєдналася до флешмобу Національної поліції України «Тебе люблять» і записала відео для підлітків.

На підтримку юнаків і дівчат, які зіткнулися з труднощами в житті, мають проблеми в сім’ї, навчанні, з друзями, відчувають, що залишилися один на один зі своєю бідою, Національна поліція України запустила флешмоб “Тебе люблять”. Його суть полягає в тому, щоб підтримати дітей підлітків в складний період їх життя. В рамках акції відомі українці розповідають свої історії з дитинства і діляться проблемами, з якими колись стикалися.

До флешмобу “Тебе люблять” приєдналася і популярна українська співачка Тіна Кароль. Вона закликала підлітків боротися за своє життя і любити себе.

“Вітаю! Мене звуть Тіна і я хочу звернутися до всіх дітей. Життя прекрасне, подивіться! Перш за все могло б не статися зі мною. Я вам чесно скажу, успіх – це приємно, бути успішним – класно! Давайте боротися за життя, яке дароване нам з небес, нашими батьками. Любіть себе, а я – поруч, коли потрібно “, сказала Тіна в короткому відео.

Варто зазначити, що до флешмобу “Тебе Люблять” приєдналося вже багато українських знаменитостей. Так, подібні відео записали український телеведучий Григорій Решетник, продюсер і виконавець Потап, народна артистка України Наталка Карпа, український співак Віктор Павлик та інші.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.