Доросла падчерка Потапа публікує недитячі фото: таким формам позаздрить навіть Настя Каменських

Падчерка чоловіка Насті Каменських Потапа вже давно подорослішала і стала справжньою красунею, від якої важко відвести погляд.

До одруження на своїй колезі по дуету Потап і Настя продюсер був одружений з Іриною Горовою. Пара разом виховувала двох дітей — спільного сина Андрія та доньку Ірини від колишнього чоловіка Наташу. Незважаючи на те що вона для Олексія не рідна, відносини між ними склалися теплі і дружні.

Потап, Наташа Горова, син Потапа Андрій
Потап, Наташа Горова, син Потапа Андрій

З огляду на те, що Горова і Потапенко працюють в шоу-бізнесі, своїм нащадкам вони теж допомагають зайняти місце в індустрії. Андрію поки всього 12, тому про роботу йому ще рано замислюватися, а ось Наташа є одним з представників продюсерського центру MOZGI GROUP, вона ж просуває українську співачку болівійського походження Мішель Андраде.

Прийомна дочка Потапа - Наташа Горова (праворуч)
Наташа та Ірина Горові

Крім професійної діяльності, героїня нашої сьогоднішньої статті активно розвиває особистий блог в Інстаграм. На цей раз в її профілі з’явилися кадри в розкішній чорній сукні з високими вирізами на стегнах, які акцентують увагу на струнких ногах дівчини.

Скриншот из Инстаграма Наташи Горовой
Скріншот з Інстаграма Наташі Горової

У такому вигляді вона разом з мамою Іриною побувала на благодійному вечорі на честь дня народження дизайнера ювелірних прикрас Валерії Гуземи.

Судячи з інших постів Наташі, вона любить провокаційні наряди і фотографії, що демонструють її ефектну фігуру у всій красі. Користувачі мережі тим часом не втомлюються порівнювати дівчину з нинішньою дружиною вітчима Настею Каменських. Більш того, в коментарях багато хто навіть пише, що співачка поступається падчерці Потапенко.

Пасербиця Потапа Наташа
Падчерка Потапа Наташа

А якщо хочете дізнатися, як так вийшло, що Потап і Настя з дуету перетворилися в подружню пару, дивіться відео на YouTube-каналі Одна Минута:

Популярне

Схожі статті

Жанна Аркадіївна з “Моєї прекрасної няні” кинула олігарха і живе на одну пенсію: що сталося в житті акторки

Відома російська актриса Ольга Прокоф'єва відрізнилась не лише блискучою акторською кар'єрою, але й цікавим особистим життям. Що про все це відомо?

Без борошна і тіста: мої ходові цукерки для дієти – з ними навіть чоловік погодився схуднути за компанію

Такі цукерки принесуть організму лише користь і жодного зайвого грама, адже не містять глютену й цукру. Тож обов'язково спробуйте приготувати. Смакуватимуть не лише жінкам, а й іншим членами родини.

Секрет дізналася від кондитерів. Для медовика використовую тільки цей варіант: рецепт медового тіста

Усі ми любимо десерти і регулярно їх готуємо. Звичайне тісто часом набридає, але ж можна приготувати особливе. Сьогодні ми підготували рецепт медового тіста, яке підійде для будь-якої випічки.