Настя Каменських здивувала публіку своїм новим образом: “Зачіска, як у дикобраза “

Настя Каменських вразила шанувальників своїм новим образом і неймовірною зачіскою.

Українська співачка Настя Каменських є активним користувачем соціальних мереж. Інстаграм співачки налічує 5,2 мільйона підписників. Артистка знає, як привернути до себе увагу і часто дивує шанувальників неймовірними, епатажними сценічними костюмами. Так, нещодавно Каменських поділилася з шанувальниками радісною новиною – вона зняла кліп на нову пісню, який вже скоро зможуть побачити глядачі. Артистка розповіла, що зйомки були дуже складними і тривали більше доби. Однак Настя обіцяє, що відеоробота приємно здивує її шанувальників.

Фото зі зйомок нового кліпу каменских
Фото зі зйомок нового Кліпу каменских

Сьогодні, 3 березня, Настя Каменських поділилася з шанувальниками коротким відео, де показала один з образів, в якому вона з’явиться в кліпі. Образ артистки дуже яскравий і незвичайний. Перше, що кидається в очі – неймовірна зачіска. Зверху волосся дівчини гладке і причесане, а далі воно переходять в дуже пишну шевелюру. Образ артистки доповнений неймовірним макіяжем з акцентом на очі.

“З нетерпінням чекаю п’ятниці, щоб нарешті презентувати вам мій трек« Дівчатка Рулят »”, – написала Каменських.

Користувачі Мережі відразу ж почали коментувати неймовірний образ улюблениці. “Образ вогонь”, “Пеппі Довга панчоха”, “Лялька”, “Дуже красива”, “Макіяж бомба”, “Скільки волосся”, “Супер зачіска”, “Лялечка ти наша”, “Зачіска дикий дикобраз” – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.