Лілія Ребрик без косметики розповіла про те, як складно в неї протікає відома хвороба

Телеведуча Лілія Ребрик терміново пішла у вимушену відпустку. Вона отримала позитивний діагноз Ковід-19, тому відмовилася від прямих ефірів на телеканалі "Україна ".

Зараз вона самоізолювався у себе вдома і лікується. Зізнається, нехай ступінь хвороби і середня, але все одно відчуває багато складних симптомів, які вибили її з життя.

Лілія розповідає, що зараз вона хоче насолоджуватися весною, а виходить, що тільки цілими днями лежить в ліжку і відпочиває.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик під час хвороби показала домашнє фото – виглядає втомленою

Лілія Ребрик показала, як виглядає під час хвороби: мішки під очима, але впевнена посмішка

“Провалявся кілька днів в ліжку і все – відчуваю, що досить! А сьогодні, між іншим, екватор моєї хвороби! Весна, яку я так чекала, вже за вікном. Хоча і крізь скло, але буду нею насолоджуватися і ніякі коронавіруси мені не завадять! і не таке проходили. Зроблю ревізію думок, планів і мрій, перегляну зняті фотосесії і виберу найкращі фотографії, може, виберу гардеробну, нарешті доберуся в ті куточки, в яких руки все ніяк не доходили! Нехай там і банально звучить, але все ж намагаюся щосили мислити позитивно, що і вам щиро раджу робити! Ну а поки – порадьте мені фільм: легкий, смішний і такий, щоб піднімав настрій! “,

– звернулася дружина Андрія Дикого до своїх шанувальників в Інстаграм-акаунті.

На фото вона позує в блакитний домашньої піжамі – футболці і шортах. Волосся розпущені, вона без косметики. Цікаво, що і фільтри на фото Лілія Ребрик теж не застосовувала.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.