Поки Юрій Горбунов не бачить: Катю Осадчу помітили в обнімку з чоловіком екзотичної зовнішності

Ведуча "Світського життя" Катя Осадча показала неоднозначне фото з відомим шеф-кухарем Ектором Хіменесом-Браво.

Катя Осадча – одна з найуспішніших українських телеведучих. Уже 15 років Осадча є незмінною ведучою програми програми про багатих і відомих людей “Світське життя”. Провідна славиться не тільки своїми гострими питаннями, які можуть збити з пантелику навіть найсміливіших артистів, а й завжди бездоганним зовнішнім виглядом.

Катерина Осадча
Катерина Осадча – незмінна ведуча програми “Світське життя”

Крім того, Осадча встигає активно вести свій Інстаграм-блог і ділитися там як своїм особистим життям так і моментами зі зйомок. Так, нещодавно Осадча опублікувала знімок з відомим колумбійським шеф-кухарем, який багато років працює в Україні, Ектором Хіменес-Браво. На фото Катя приобійняла Ектора, в той час, як шеф-кухар тримав у руці тарілку з тортом. Ектор був одягнений в українську вишиванку і посміхався в камеру. Катя була одягнена в блузу світло-лимонного кольору з глибоким декольте і поясом в області талії і червоних штанях. Її образ доповнив широкий обруч зеленого кольору і ніжне прикраса на шиї.

Катя Осадча приготувала з Ектором торт із млинців
Катя Осадча приготувала з Ектором торт із млинців

“Приготувили торт з Ектором Хіменес Браво. З чого саме? Дивіться Вже цієї суботи в Світського життя “, – підписала фото Осадча.

Як виявилося, в честь Масляної в суботньому ефірі програми “Світське життя” Катя Осадча приготує з зіркою “Майстер Шефа” Ектором Хіменес Браво торт із млинців.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.