Темненька, худенька, “нульовий” розмір: як виглядала Наталя Могилевська 21 рік тому?

Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська на сцені понад двадцять років. За цей час вона знайшла дуже велике визнання української публіки.

Якщо поглянути на Наталю сьогодні, і на самому початку кар’єрного шляху, з упевненістю можна сказати, що вона трансформувалася в абсолютно іншу особистість. Змінилася вона як внутрішньо, так і зовні.

Була шатенкою, стала блондинкою

Ми знайшли архівні фото знаменитості, які датуються 2000 роком. Тоді Наталя Могилевська мала довгі коричневі волосся. У неї була чиста підтягнута шкіра на обличчі. Фарбувалася Могилевська неяскраво, любила ходити з розпущеним волоссям. На знімку вона позує в блакитному топі.

Швидше за все, на цьому фото Наташі 25 років.

А ось знімок праворуч – це свіже фото пані Могилевської. Тут вона вже впевнена в собі, що відбулася 45-річна знаменитість. Їй йде її новий колір волосся – сама Наташа одного разу розповіла, що блонд символізує чистий аркуш, новий рядок в її житті.

До слова, її макіяж став трохи яскравіше, вона вважає за краще підводити очі яскравими тінями, а область бюста трохи збільшилася.

Нагадаємо, Наталія Олексіївна Могилевська – українська співачка, автор пісень, композитор, актриса і телеведуча, продюсер. Народна артистка України.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Раніше Наталія Могилевська була в шоу “Голос країни “, а також засвітилася в проекті “Танці з зірками ” 2020 року. Туди вона потрапила як переможниця самого першого сезону проекту “Танці з зірками “, де її партнером був той самий Влад Яма.

Зараз Могилевська офіційно незаміжня, але будує роман з мільйонером Олегом Рижовим.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.