Посивів і набив тату. Як виглядав Олександр Педан на старті своєї кар’єри і як виглядає зараз?

Багато з вас точно чули ім'я телеведучого Олександра Педана на різних телеканалах. Це не дивно, адже він - один з найпопулярніших в своїй професії.

Сьогодні ми вирішили порівняти яким він був на старті своєї кар’єри, і що сталося з ним, коли він знайшов гроші, всеукраїнське визнання, авторитет, власний блог і міцну сім’ю.

Все починалося з “Підйому”

Стартом кар’єри Педана на ТБ можна вважати ранкове шоу на Новому каналі під назвою “Підйом “. Тоді режисери тільки тестували цей формат, і спочатку славна трійця Саші Педана, Сергія Притули та Олі Фреймут працювала за сценаріями.

Фреймут, Педан і Притула вели ранкове шоу "Підйом"
Фреймут, Педан і Притула вели ранкове шоу “Підйом”

Коли вони бачили, що рейтинги були низькі, в хід пішла імпровізація.

Тоді рейтинги зросли.

У Педана була незамінна роль – низькорослий жартівник, який раз у раз обіймає свою партнерку Ольгу і провокує чутки про роман з нею.

Після Підйому було ще кілька шоу. Наприклад, тревел-проект Кабріоліто, Хто зверху і інші.

“Педан Може”

Педан може
Педан може

Коли телебачення стало поступово здавати позиції, а Ютуб навпаки зміцнювати, вже відомий ведучий поміняв майданчик. Він запустив власний блог. Незважаючи на те, що рекордної популярності там не було і немає, він продовжує знімати, адже у артиста і шоумена вже давно сформувалася власна аудиторія.

Заробляє з мікрофоном

Олександр Педан
Олександр Педан

Крім проектів на Новому каналі, з яким у шоумена контракт, Олександр також заробляє тим, що його можна запросити в якості ведучого на випускний, весілля, корпоратив, однак відвалити за це доведеться від семи тисяч євро (інформація не підтверджена офіційно артистом або його представниками, проте в ЗМІ вказують саме таку цифру).

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.