Сестер Сумських і сестер Ротару розсварило одне і те ж: причина головного конфлікту в сім’ях знаменитостей

У житті зірок далеко не завжди все так гладко, адже навіть у самих іменитих трапляються сімейні конфлікти, через які відносини між рідними людьми псуються назавжди.

Сестри Сумські, Ольга та Наталя, народилися в родині акторів В’ячеслава Гнатовича і Анни Іванівни, що і визначило майбутнє їх обох. У дитинстві дівчатка часто бували в театрі, де грали батьки, вони з юних років бачили все закулісся, тому після закінчення школи обидві вступили до інституту театрального мистецтва Карпенка-Карого і продовжили акторську династію Сумських.

Шанувальники завжди захоплювалися талантом і красою сестер, їх сестринською теплотою, проте вже досить тривалий час Наталія і Ольга не з’являлися на публіці разом. Виявилося, між Сумськими зараз досить натягнуті стосунки.

Сестри Сумські в молодості
Сестри Сумські в молодості

Так, в недавньому інтерв’ю Талі Калатай Ольга зізналася, що пов’язано це з політикою. Наталія дотримується різкої позиції щодо зйомок в російських серіалах, а картини, в яких знімалася її сестра, нерідко транслювалися по російському телебаченню.

Незважаючи на це, Сумська-молодша не втрачає надії, що колись все налагодиться:

“Так чи інакше, я завжди з великою повагою ставлюся до Наташі, як до найталановитішої, найпрекраснішої актриси в Україні, і її досвід… Для мене це завжди авторитет”.

сестри Сумські
Сестри Сумські Ольга і Наталя

У стосунки сімейства Ротару теж втрутилася політика. У Софії Михайлівни є три сестри — Зінаїда, Лідія та Ауріка. Найближче легенда української естради спілкується з Аурікою, а ось з Лідією свого часу у них виник конфлікт.

Сестри Ротару - Лідія, Софія і Ауріка
Сестри Ротару — Лідія, Софія і Ауріка

Після подій 2014 року Лідія дала інтерв’ю виданню “Бульвар Гордона“, в рамках якого розповіла, що вони допомагають українським військовим, чим можуть:

“Віддали свою машину “Ниву”, нам потім надіслали відео, що вона дійсно доставлена до пункту призначення. Ще я 120 банок свого варення відправила туди ж. Чоловік бензином допомагає хлопцям і артистам з Чернівецької філармонії, які туди їздять. Вона [Софія] допомагала грошима. Я не питала її про це, але думаю, що допомагала”.

Сестра Софії Ротару Лідія Хлябич
Сестра Софії Ротару Лідія Хлябич

З огляду на те, що Ротару завжди виступала не тільки в Україні, але і в Росії, після того самого інтерв’ю Софію Михайлівну засудили і звинуватили в лицемірстві багато артистів, включаючи ведучу “Пісні року” Ангеліну Вовк. Більш того, деякі навіть закликали росіян не ходити на концерти виконавиці хіта “Червона рута”.

Втім, пізніше Лідія спростувала свої слова і переклала вину на журналістку, яка з нею спілкувалася і нібито придумала все сама.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.