Більше не самотня: довгонога діва Леся Никитюк зворушливо припала до закордонного мачо

Поки вся країна обговорює, що Леся Іванівна Никитюк самотня в свої 33 роки, і їй треба б піти на шоу "Холостяк ", Леся зовсім не одна.

Це підтверджує випадкова фотосесія колумбійського ведучого проекту “МастерШеф ” Ектора Хіменес-Браво, яка напередодні з’явилася в соціальній мережі Інстаграм. Ектор виклав кадр, де до нього притулилась Леся Никитюк, і вони разом досить позували на тлі сцени в якомусь клубі чи концертному залі.

Леся Никитюк зараз відпочиває в Єгипті, і все підозрювали, що поїхала вона туди не одна

Як виявилося, вона вирушила відпочивати до Єгипту пірамід в компанії Ектора Хіменес-Браво, і її навіть не збентежила різниця у віці (А Ектору, на хвилиночку, скоро буде 50 років).

Незважаючи на свій вік, колумбійський красавчик зберіг прекрасне тіло і настрій. Тому не дивно, чому молода Леді Ле на нього повелася.

Ектор заінтригував своїм підписом: наскільки далеко зайшли їх відносини з Никитюк?

“Ми з красунею @lesia_nikituk в @rixospremiummagawish впевнені, що для ідеального вечора важлива тільки правильна компанія! А для Вашого ідеального що потрібно? “,

– написав Ектор Хіменес.

На фото Ектор позує в кремових штанях і яскравою футболці. Леді Ле позує в чорних штанях і чорній майці, волосся у неї розпущене, макіяжу немає.

Незважаючи на справжній шквал обговорень, який обрушився на телеведучих після публікації даної фотографії, вони не захотіли що-що коментувати з приводу свого можливого роману.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.