“Потрібен душевний відпочинок “: засмучена Настя Каменських стривожила шанувальників своїм станом

Відома українська співачка Настя Каменських стривожила шанувальників новою публікацією в Інстаграм-блозі.

Українська співачка Настя Каменських є однією з найбільш затребуваних і відомих співачок України. За життям артистки спостерігають понад 5 мільйонів підписників в Інстаграм. У своєму мікроблозі Каменських ділиться свіжими знімками, роздумами і подробицями особистого життя.

Так, нещодавно Настя опублікувала новий знімок, де постала без макіяжу і зачіски. Співачка виглядала втомленою і виснаженою. У підписі до фотографії Настя написала, наскільки для неї важливе “перезавантаження”.

“Перезавантаження – це необхідна частина життя. Але у кожного настає момент, коли потрібен саме внутрішній, душевний відпочинок. У такі моменти зміна обстановки і зміна звичних дій – це для мене, напевно, найкраще перезавантаження. “, – написала Каменських.

Варто відзначити, що напередодні Каменських повідомила, що відлітає в Мексику. Туди артистка полетіла не одна, а в компанії кращої подруги Ані і мами Лідії.

Нагадаємо, 25 січня цього року стало відомо, що батько Насті Каменських Олексій Йосипович помер на 82- му році життя. Співачка важко пережила цю втрату, а вже через пару днів після смерті батька вона презентувала в його честь нову пісню і кліп, в якому зняла свою маму Лідію Петрівну “Почуття”.

Настя Каменських з мамою Лідією - кадр з кліпу "Почуття"
Настя Каменських з мамою Лідією – кадр з кліпу “Почуття”

Саме ця лірична мелодія українською мовою стала тим самим прощальним подарунком для її улюбленого тата.

Популярне

Схожі статті

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.