“Вагітну” Катю Осадчу і Юрія Горбунова вже вітають з майбутнім поповненням: зростаючий живіт не приховати

Відоме українське подружжя Каті Осадчої і Юрія Горбунова не перестає отримувати привітання з майбутнім поповненням.

Герої нашої сьогоднішньої статті познайомилися на роботі, тому початок їх відносин цілком можна назвати службовим романом. Афішувати його вони не поспішали. Втім, приховувати спеціально теж не намагалися.

Нарешті в лютому 2017-го Катя Осадча та Юрій Горбунов зіграли весілля, а вже через пару тижнів після цього у них народився син Іван. Для шоумена це первісток, незважаючи на те що ще до Катерини він встиг одружитися з іншою жінкою, тоді як для телеведучої Іван став другою дитиною. Від попереднього шлюбу з Олегом Поліщуком у зірки “Світського життя” залишився дорослий син Ілля.

Сини Каті Осадчої
Сини Каті Осадчої

Останнім часом теледіву раз у раз підозрюють в третій вагітності. Шанувальники вишукують будь-який натяк на зростаючі форми знаменитості. Більш того, під останньою публікацією Осадчої в Instagram користувачі мережі вже вітають їх з Горбуновим з майбутнім поповненням.

Причиною такої реакції стала яскрава сукня Катерини з незвичайною обробкою в області талії, через яку візуально здається, що її живіт округлився. На фото зірка позує в знімальному павільйоні “Голосу країни”, де компанію їй склав коханий чоловік (листайте вправо).

“Ми все ближче до прямих ефірів”, — пише телеведуча.

Ось як на пост відреагували численні коментатори:

  • “Красуня!”;
  • “Ви вагітні?”;
  • “Вітаю вас з майбутнім поповненням! Красива сім’я”;
  • “Вагітна!”;
  • “Щастя вашій родині”.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

А якщо хочете дізнатися історію кохання Каті Осадчої і Юрія Горбунова всього за одну хвилину, дивіться наступне відео:

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.