(Відео) Єдина онука Алли Пугачової талановито заспівала іспанською: династія продовжується

Дочка російської співачки Христини Орбакайте і єдина онучка Алли Пугачової пішла по стопах знаменитих родичок. Клавдія заспівала, причому відразу на іспанському.

Христина Орбакайте вже тричі зробила свою матір Аллу Пугачову бабусею. Вперше вона ощасливила Примадонну у 1991-му, коли народився Микита Пресняков. Через 7 років онуків у легенди естради стало двоє — на світ з’явився другий син Христини Дені Байсаров. Нарешті у 2012-му цей чоловічий колектив розбавила Клава, яку Орбакайте народила від нинішнього чоловіка Михайла Земцова.

Кристина Орбакайте с мужем и детьми
Христина Орбакайте з чоловіком і дітьми

Пара живе в Америці, адже саме там у Михайла бізнес, а Клавдія ходить до місцевої школи, де показує успіхи. Вона відмінно володіє англійською та іспанською мовами, займається балетом і вокалом. Більш того, в арсеналі юної героїні нашої сьогоднішньої статті вже є власна іспаномовна пісня під назвою “Ser Amigos”.

Думка публіки розділилася. Одні залишилися в захваті від голосу онучки Пугачової, інші ж обурені тим, що через дітей зірок потрапити на естраду невідомому таланту неможливо:

  • “Схожа на Аллу!”;
  • “У Клавочки добре вийшло заспівати на іспанській, просто супер!”;
  • “Дуже красива пісня”;
  • “Такий приємний дитячий голосок! Розумниця”;
  • “Чергова “талановита” дочка. Скільки можна пропихати своїх?!”;
  • “Батьки з глузду з’їхали…”.
Крістіна Орбакайте з дочкою Клавдією
Христина Орбакайте з дочкою Клавдією

До речі, старший онук Примадонни, Микита Пресняков, теж захоплений музикою, правда в жанрі року. Дені ж знімається в рекламі і займається фотографією. Що стосується молодших дітей Пугачової і Галкіна, двійнят Лізи і Гаррі, то їм поки що зарано обирати майбутню професію, дітлахи навчаються в 1 класі.

Більше цікавого про цю знамениту родину дивіться на YouTube-каналі Одна минута:

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.