Христина Орбакайте показала всю сім’ю в зборі: Алла Пугачова затьмарила дочку і стала виглядати молодше

Відома російська співачка Христина Орбакайте показала рідкісне сімейне фото з усіма родичами, не вистачає тільки сина Дені.

Днями єдина онучка Алли Пугачової Клавдія відсвяткувала своє дев’ятиріччя. На честь дня народження дочки люблячі батьки Христина Орбакайте і Михайло Земцов влаштували гучну вечірку в московському ресторані, де зібралася вся їх велика родина за винятком сина Дені Байсарова.

На свято завітали Примадонна і Максим Галкін з двійнятами Лізою і Гаррі, старший син і невістка Христини, Микита Пресняков і Олена Краснова, діти Філіпа Кіркорова, Алла-Вікторія і Мартін, а також багато інших знаменитих друзів іменинниці.

День народження Клавдії Земцова
День народження Клавдії Земцова

Оскільки вечірка була дитяча, аніматори розважали юних гостей різними конкурсами, причому справлятися з ними дітлахам допомагала сама Алла Борисівна.

Скриншот из Инстаграма Кристины Орбакайте
Скріншот з Інстаграма Христини Орбакайте

Звичайно, таку зустріч просто не могли не зафільмувати камери. У себе в Інстаграмі Христина Орбакайте опублікувала зворушливі сімейні знімки, на яких зібралося відразу три покоління зіркового сімейства.

“Відгримів наш веселий дев’ятий день народження Клавочки! Дякую всім гостям — маленьким і дорослим. Дай Бог, щоб наші діти знали і цінували справжню дружбу”, — підписала пост співачка.

Кадри стали предметом бурхливого обговорення в коментарях через моложавий зовнішній вигляд Пугачової — вона зовсім не схожа на бабусю, хоча є нею за статусом. Примадонна схудла, змінила зачіску та й в цілому покращала, тому багато хто відзначив, що Орбакайте тепер виглядає старше власної матері.

До речі, Ліза, Гаррі і Христина — не єдині діти Алли. Детальніше про це дивіться нижче:

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.