Настя Каменських дозволила іншого чоловіка взяти її за бюст: куди в цей час дивився Потап?

Зараз українська виконавиця NK вирушила в теплі країни, щоб там відпочити. Щодня дівчина дражнить шанувальників новими одкровеннями.

Наприклад, на одному з останніх фото видно, як якийсь чоловік чіпає українську співачку в районі декольте. Дуже цікаво, як на таке буде готовий відреагувати її законний чоловік Потап?

Нагадаємо, днями стало відомо, що популярна українська співачка Настя Каменських дещо несподівано полетіла в Мексику, де вони з чоловіком Потапом дуже люблять відпочивати. Однак на цей раз зірка вирушила до океану без чоловіка, зате в компанії мами і подруг.

Каменських полетіла на інший континент знімати нове реаліті для свого Ютуб: розвивається ще й як блогерша

У своєму Instagram артистка поділилася яскравими фото з мексиканського міста Тулум, а також розкрила причину поїздки – зйомки власного реаліті-шоу.

До слова, зйомка нового реаліті шоу в Мексиці безпосередньо пов’язана з тим, що не так давно жінка випустила новий кліп і пісню “Дівчата рулять “.

Зірка опублікувала ще пару кадрів, зроблених на березі океану: виглядає просто чудово

Настя позувала босоніж на білому пісочку в стильному літньому аутфіт – міні-спідниці і топі світло-зеленого кольору в дрібний принт. Вона радісно розкинула руки і щасливо посміхається.

Відзначимо, Потап зі своєю дружиною не полетів. Він вважав за краще залишитися вдома і займатися поточними проектами у власному продюсерському центрі Mozgi Group.

Тим більше, незабаром готується вихід відразу декількох нових пісень його підопічних.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.