Ні сліду від пластики: Наталія Могилевська показала обличчя крупним планом (Фото)

Відома продюсер, телезірка і співачка Наталя Могилевська вже багато років знаходиться під пильним наглядом публіки.

Вона завжди знаходиться під світлом софітів, тому шкіра іноді виглядає “втомленою “. При чому, не лише на обличчі, але і на руках. Однак артистка, мабуть, знайшла секрет молодості, і показала підтягнуте обличчя крупним планом.

Видно, що Селфі Наталя зробила після виступу або затяжної робочої зміни, оскільки погляд у неї трохи втомлений

Однак якщо придивитися детальніше, видно, що її шкіра рівна, тон гладкий, є здоровий натуральний блиск. До слова, на подив, синців або мішків під очима у неї немає. Мабуть, Наталя Могилевська добре висипається.

А станом особи видно, що ще і правильно харчується. В описі до Селфі крупним планом Наталія поміркувати про те, чим би зайнятися під час локдауна.

“Ранок я присвячую навчанню і тренувань онлайн. Я займаюся спортом на дошці Євмінова або фітнесом, займаюсь українською та англ мовами і вокалом. Вдень – це час для роботи, у кожного вона своя. У моєму випадку це zoom-наради з управління школи @ talantschool або поїздка на студію для запису пісень. Вечір – присвячений самопізнання і медитацій. Мені давним-давно не цікаві чужі думки, чужі книги і навіть фільми. Мені найцікавіше моє власне життя і доля. Увечері я підводжу підсумки “, – розповіла телезірка .

Нагадаємо, вже не перший місяць ходять чутки про те, що Наталя Могилевська нібито крутить роман з бізнесменом Олегом Рижовим. Однак сама співачка каже, що вони не більше, ніж друзі. А ось про своє особисте життя не розповідає.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.