Могилевська та Тодоренко посварилися

Регіна розкрила подробиці суперечки.

Спілкування популярної співачки Наталії Могилевської з Регіною Тодоренко припинилося після того, як остання виявила бажання піти з групи “Real O”. Продюсером колективу виступала Могилевська. Тоді між артистками виникла гостра суперечка.

“Я думала, що справа дійде до суду. І в якийсь момент я просто сказала – не можу. І за станом здоров’я пішла. Я півтора місяці перебувала в санаторії. І мені довелося надавати довідку, що ось всі мої знімки. Ось виписки від лікарів. Щоб повірили, що таким є”, – поділилася Тодоренко.

Це сталося у грудні 2013 року. І з того часу жінки не намагалися налагодити стосунки. Регіна зізнається, що спочатку їй було важко бачити Наталію на різних заходах. Втім, згодом зірка зрозуміла, що готова на примирення.

“Вона зі мною не спілкувалася років шість! І я не намагалася. Я дуже боялася спочатку перетинатися на якихось заходах. Як тільки я бачила, мене просто трясло. Я не уявляю, що вона пережила в той момент. І мені дуже хочеться вибачитися!”, – зізналася телеведуча.

Real O

Вдалося залагодити конфлікт між виконавицями на проекті “Танці з зірками”. За словами Тодоренко, тоді Могилевська зраділа, побачивши Регіну.

“Для мене це дуже важливий момент у житті. Я вважаю, що я закрила свій гештальт. Цю сторінку можна перевернути сміливо”, – підсумувала виконавиця.

 

Популярне

Схожі статті

Мама поганого не порадить: до якого майбутнього готують зіркові Ребрик та Падалко своїх дітей-підлітків

Нащадки в таких сім'ях як Падалко та Ребрик мають змогу вибирати своє майбутнє з ширшого спектра, ніж більшість. Втім підхід цих мам до вибору професії дитини може слугувати прикладом для інших.

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.