Полякова провела екскурсію по будинку після дорогого ремонту: розкішний особняк з панорамними вікнами

Суперблондинка Оля Полякова може похвалитися своєю нерухомістю. Крім величезної квартири в центрі Києва у неї є розкішний особняк в передмісті.

Особняк розташований на дуже великій території з озером, на якому побудований пірс, є басейн, стайні, ферма з козами. Під будинком є льох площею понад 100 кв.м, там Оля витримує свої сири з козячого молока, які робить сама. Крім того, на ділянці є справжня лазня.

Будинок Олі Полякової
Будинок Олі Полякової

А недавно Оля Полякова оприлюднила відео, де показала нову прибудову – маленький будиночок прямо на березі озера. Дерев’яна будівля з високою стелею має панорамні вікна на всі боки, а тому числі і з видом на озеро. Прямо з будиночка – вихід на пірс. Влітку ці вікна розсуваються і будова перетворюється на простору терасу. У відео можна розглянути камін, великий стіл, вінтажну люстру і дивани в світлих тонах. Стіни та підлога витримані в світлих тонах, як і меблі. Пірс до озера розташований прямо на виході з веранди.

Як відомо, Оля Полякова – одна з найбільш високооплачуваних співачок в українському шоу-бізнесі. За словами артистки, зараз в родині вона є головним годувальником, а чоловік зароблені гроші направляє на розвиток свого бізнесу. Незважаючи на сильну зайнятість, Полякова встигає бути ще й доброю господинею. Вона регулярно балує свою сім’ю свіжою випічкою. Також артистка встигає займатися садівництвом і вирощуванням овочів.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.