Настя Каменських розслабилася вдалині від Потапа та перестала марафетитися: волосся в гульці, нуль макіяжу

Відома українська співачка Настя Каменських завжди знала, чим здивувати публіку. Причому вона вміє робити це і поза сценою.

Вже кілька тижнів героїня нашої сьогоднішньої статті відпочиває на мексиканському курорті Тулум, куди вона полетіла зі своєю мамою Лідією Петрівною і найкращою подругою Анною Завгородньою. Каменських навіть взяла з собою знімальну групу заради зйомок власного реаліті-шоу “Девочки рулят”, а ось чоловіка Потапа Настя залишила вдома в Києві.

Потап и Настя Каменських
Потап и Настя Каменських

Дізнавшись про те, що знаменита дружина летить в Мексику без нього, Потапенко засмутився і не відразу підтримав її ідею. Втім, незабаром подружжя помирилося. Більш того, тисячі кілометрів не стали перешкодою для Олексія і він влаштував коханій жінці сюрприз, замовивши до неї на віллу музикантів.

Треба сказати, що Каменських абсолютно не соромиться з’являтися як у випусках реаліті, так і на нових фото в соціальних мережах непричесаною, без макіяжу і в спортивному одязі. Судячи з усього, зірка вирішила влаштувати собі максимальне перезавантаження.

Настя Каменських з найкращою подругою Ганною Завгородній і мамою Лідією Петрівною
Настя Каменських з найкращою подругою і мамою в Мексиці

На цей раз у себе в Інстаграмі Настя опублікувала знімок з ранкової пробіжки по узбережжю, на яку вийшла в коротких рожевих шортах, чорному топі і кросівках. Волосся поп-діва зібрала в високу гульку, а на її обличчі немає ні грама косметики.

“Мій спортивний ранок” (My sporty morning)”, — підписала публікацію артистка.

Примітно, що після одруження Потапа і Насті репер теж привчився до спорту. Підписники Каменських тут же почали ділитися емоціями від кадру в коментарях. Не всі залишилися в захваті:

  • “Реально нереальна”;
  • “Одна і та ж поза, один і той же вираз обличчя”;
  • “Як завжди красива”;
  • “Коли додому?”;
  • “Краще бабусям б допомогли, дітям в притулках, атошникам…”.

До речі, благодійністю NK займається, просто не для всіх це помітно. Вона є представником фонду допомоги онкохворим дітям “Таблеточки”.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.