Концертний костюм як купальник: Тіна Кароль вразила занадто сміливим образом на сцені

Тіна Кароль презентувала сольний концерт "Красиво", де постала в ефектному образі.

Українська співачка Тіна Кароль представила live-концерт “Красиво “, приурочений до виходу однойменного альбому. Оскільки зараз немає можливості давати живі концерти через карантин, артистка записала концерт в онлайн-форматі (без глядачів в залі) і опублікувала його на своєму Ютуб-каналі.

Артистка виконала 7 композицій: Біжу “, ” Це любов “, ” Коханці “, ” Дівчинка “, ” Скандал “, ” Хороший хлопець “і ” Красиво “. При цьому співачка за час концерту представила 5 різних образа. Кожен образ Тіни був дуже жіночним і ефектним, а останній – дуже сміливий.

Так, співачка одягла облягаючий костюм, який був більше схожий на купальник. Тіна повністю оголила одну ногу, руку і живіт.

Ті
Тіна Кароль
Т
Тіна Кароль

Варто відзначити, що live-концерт вийшов неймовірно ефектним. Тіна співала наживо, незважаючи на те, що виступ був в онлайн-форматі. Кожну пісню супроводжувала дуже складна постановка з балетом і декораціями. А кожен образ Тіни – продуманий до дрібниць.

Нагадаємо, в новому альбомі “Красиво ” Тіна Кароль з’явилася зовсім в іншому амплуа – вольової і сильної жінки. Змінився і стиль пісень – вони стали більш танцювальними. Шанувальники по-різному сприйняли “нову” Тіну Кароль. Деякі відзначили, що артистка втратила індивідуальність і стала “як всі”. Однак більшість слухачів підтримали артистку.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.