Алла Пугачова показала фото, на якому їй 17 років: в будь-якому віці прекрасна

У Мережі з'явилося архівне фото Алли Пугачової, на якому артистці тільки виповнилося 17 років.

Алла Пугачова – легендарна співачка. Кар’єра Пугачової ознаменована як всесоюзним, так і міжнародним успіхом на музичній сцені в країнах східної і північної Європи. Зараз її називають «примадонною», «королевою естради», «головною співачкою Росії».

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Хоча артистка вже практично не з’являється на сцені, шанувальників у неї менше не стає. Фанати створюють десятки фан-акаунтів Пугачової в соціальних мережах, де діляться її архівними фотографіями і публікують відео з концертів та інтерв’ю артистки.

Так, нещодавно в одному з таких фан-акаунтів з’явилося рідкісне фото Примадонни, на якому їй всього 17 років. Тоді Алла була ще нікому не відомою молодої артисткою. На знімку у Алли коротка стрижка, але таке ж пишне волосся, як зараз. В цый юній, красивій дівчині важко впізнати Аллу.

Користувачі Мережі тут же відреагували на архівний знімок і написали багато приємних слів в коментарях.

“Що в 17, що в 25, що в 50 ….., що зараз – ви в будь-якому віці прекрасні”, “Юна красива дівчина, супер”, “Яка гарненька”, “Роки летять. Аллу Борисівну впізнати можна в цьому віці. Погляд не змінився “,” Для краси і таланту не важливо скільки тобі років. Поважаю, захоплююся “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, зараз Алла Пугачова щаслива в шлюбі з молодшим на 27 років шоуменом Максимом Галкіним. У те, що цей союз триватиме довго, не вірив ніхто. Однак пара в 2011 році офіційно оформила шлюб, в 2013 році за допомогою сурогатного материнства у них народилися діти, а в 2017 Максим Галкін і Пугачова повінчалися.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.