Яскрава парочка: у папуг народилися прекрасні пташенята (Фото)

Обидва папуги дуже красиві, але їхні діти просто перевершили власних батьків.

Зелено-жовтий папуга на прізвисько Ківі був холостяком. Птах радувала тільки господиню і її передплатників в соцмережах. Але дівчина вирішила зробити життя свого вихованця ще крутіше. Вона купила Ківі подружку.

Попугай Киви
Папуга Ківі

Пернатий хлопець завжди був життєрадісним. А коли в його клітини з’явилася ще сором’язлива Сьюзі, він закохався. Ця парочка папуг відразу знайшла «спільну мову».

Попугии Киви и Сьюзи
Папуги Ківі і Сьюзі

 ""

Господиня птахів помітила, що Ківі і Сьюзі стали, як чоловік і дружина. А через деякий час у них з’явилися нереально красиві діти.

Спочатку маленькі пташенята були лисі. А коли вони підросли, то стали шалено красивими. Тепер у господарки ціла сім’я прекрасних папуг.

Новорожденный попугай
Новонароджений папуга

 ""

 ""

 "" "" ""

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.