Як Настя Каменських відсвяткувала 34-річчя: зібрала найближчих і влаштувала мексиканську вечірку

4 квітня відома українська співачка Настя Каменських відсвяткувала свій 34-й день народження.

Настя Каменських зовсім недавно повернулася з Мексики. Там артистка відпочивала разом зі своїми близькими подругами і мамою. Настя не тільки розслаблялася на пляжі, але і знімала власне реаліті “Дівчата рулять”, де показала так зване психологічне перезавантаження.

Настя Каменських з найкращою подругою Ганною Завгородній і мамою Лідією Петрівною
Настя Каменських з найкращою подругою Ганною Завгородній і мамою Лідією Петрівною

Схоже, Каменських настільки сподобалася Мексика, що вона вирішила свій 34-й день народження відсвяткувати у Мексиканській стилі. Артистка приміряла образ Фріди Кало – мексиканської художниці, найбільш відомої автопортретами.

Настя Каменських приміряла образ Фріди Кало
Настя Каменських приміряла образ Фріди Кало

Перед гостями Настя постала в напівпрозорій чорній сукні з корсажем, масивних сережках і з вінком зі штучних квітів на голові. Також співачка зробила знамениту монобровь як у Фріди Кало.

Образ Насті Каменських на святі
Образ Насті Каменських на святі

Святкування дня народження пройшло в невеликому ресторані з великими панорамними вікнами. Були тільки найближчі друзі та родичі Насті.

Святковий стіл був прикрашений квітами і традиційним мексиканським декором. Серед страв були овочеві, сирні та м’ясні нарізки, салати, а також на столі стояла мексиканська текіла.

Святковий стіл

Розважала присутніх гостей латиноамериканська музика. В кінці свята винесли святковий торт, на якому красувався портрет Фріди Кало.

Святковий торт
Святковий торт

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!