Премія YUNA-2021: Сердючка, Тіна Кароль, Юлія Саніна, Ірина Монатік і інші переможці

12 травня в київському палаці "Україна" відбулася церемонія нагородження престижною премією Юна. Всі артисти з нетерпінням чекали цього дня, і ось відомі імена переможців.

Премія “Юна” передбачає безліч номінацій, і вибір одного переможця в кожній номінації. Ось кого глядачі і судді вибрали в 2021 році.

Найкращою піснею на іншій мові визнана “Make It Rain Champagne ” Вєрки Сердючки. Кліп ви можете побачити нижче.

За кращий електронний хіт нагороду дали Bonfire – TVORCHI.

Кращою виконавицею 2021 року визнана реперша alyona alyona. Варто зазначити, що її історія дивує – звичайна вихователька з дитячого садка почала записувати і публікувати свої пісні, а тепер вона – кумир мільйонів підлітків, і знаменита на всю країну. А ще – вона не побоялася взяти участь в шоу “Танці з зірками “. Сьогодні творчість Олени Олени оцінили по достоїнству.

Кращий естрадний хіт – “За кайфу ” – Олег Кензов.

Кращою рок-групою року визнана група The HARDKISS. До слова, Юлія Саніна, лідер музичного гурту, також визнана кращою в номінації “Краща колаборація “. Там її відзначили за спільну пісню з Тіною Кароль.

Кліп можна подивитися нижче.

Кращим відеокліпом останнього року визнали роботу групи ТНМК – Історія України за п’ять хвилин.

Кращий виконавець – Монатік. А ось кращих менеджерів артистів було цілих два – Єгор Кір’янов – The HARDKISS та Ірина Монатік – MONATIK.

Також судді і глядачі виділили номінацію – краще концертне шоу. Тут нагороду також забрала Юлія Саніна, адже кращої визнали її акустичний концерт.

Популярне

Схожі статті

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик День народження доньок — це особливий привід для веселощів.