Тіна Кароль показала себе без макіяжу на відпочинку і здивувала шанувальників постарілим видом

Тисячі шанувальників вважають Тіну Кароль еталоном краси і жіночності.

Співачка тричі отримувала звання найкрасивішої жінки України за версією журналу VIVA. Глядачі звикли бачити свою улюбленицю в дорогих нарядах, з професійним макіяжем і красивою укладкою.

Елегантні жіночні сукні, яскраво-червона помада і хвиляста укладка – фірмові деталі сценічних образів Тіни Кароль. Як тільки артистка з’являється на сцені, у глядачів перехоплює подих, адже кожен раз співачка виглядає чудово.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Однак артистка не соромиться показати себе в простому, повсякденному вигляді і хоч рідко, але публікує такі знімку в своєму Інстаграм. Зараз Тіна знаходиться в теплих краях разом зі своїм сином Веніаміном. Тіна майже не публікує фото з відпочинку, проте кілька відео і знімків вона все ж зняла для шанувальників.

Так, нещодавно Тіна опублікувала Селфі, де постала зовсім без макіяжу і зачіски, демонструючи свою природну красу. Тіна позувала в світлому топі розстебнутому на кілька гачків, який ледь стримував пишний бюст співачки.

Користувачі Мережі захоплювалися красою співачки, хоча деякі відзначили, що Тіна виглядає не дуже свіжо і молодо.

“Без макіяжу виглядає трошки постарілою”, “Ось це ракурс, я розумію”, “Не перестаю насолоджуватися фото- і відеозвітом з відпочинку Тіни і Вені”, “Ми нудьгували за такою Тіною Григорівною”, “Погляд прям в душу”, – пишуть коментатори.

Коментарі під знімком Тіни Кароль
Коментарі під знімком Тіни Кароль

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.