Оля Полякова зробила собі “губки бантиком” і поманила ними підписників

Красуня Оля Полякова показала свої шикарні риси обличчя без макіяжу і Інстаграм-фільтрів. Фото здивувало шанувальників.

Суперблондинка Оля Полякова опублікувала фотографію, зроблену на природі. Жінка зробила собі легкий макіяж, і сплела барвистий жовтий вінок з кульбаб. Але фанати звернули увагу зовсім не на це, а на інших два фактора – неприродний колір очей і занадто надуті губки. Шанувальники припускають, що Полякова використовує лінзи, щоб змінити погляд. Це помітили ще на проекті “Маска”, який транслювали на телеканалі “Україна”.

Оля Полякова вразила дивним макіяжем: скрутила губки бантиком

“За вікном дощ, а ось вам в стрічку сонця”, – написала Оля Полякова в описі до своєї фотографії.

У коментарях прихильники довгоногої української суперзірки пишуть, що вона дуже схожа на себе.

Нагадаємо, нещодавно суперблондинка Оля Полякова повернулася з відпустки, де відпочивала зі своїми дочками і мамою. Потім вона відразу ж увірвалася в робочий план, і відправилася в київську область, знімати кліп.

Також нещодавно стало відомо, що Полякова стала рекламним обличчям компанії “Ласунка”, яка виробляє морозиво. Тепер обличчя цієї української красуні можна буде побачити в багатьох магазинах, які реалізують таку продукцію.

Крім цього, зараз Оля Полякова займається тим, що підтримує у всіх починаннях свою старшу дочку Машу. Полякова молодша дивує тим, що готує великий виступ своєї групи “ШВИ”. Поки що артисти не виступали на великій сцені, однак скоро зможуть виправити це.

Популярне

Схожі статті

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.