Дикі танці в напівтемряві: Настя Каменських заінтригувала новим відео

Співачка Настя Каменських збирається випустити пісню і кліп на неї під назвою "Червоне вино ". Всі фанати, і Настя в тому числі, з нетерпінням чекають прем'єри.

Дата випуску – 21 травня. Напередодні Настя Каменських опублікувала відео – частина кліпу на пісню “Червоне вино”.

“Спекотна літня ніч. Приглушене світло. Вона. Танцює і з кожним рухом все сильніше розпалює в Ньому полум’я пристрасті. Її впевненість, розкутість, Її насолода. Така дівчина п’янить сильніше, ніж вино. І Він розуміє, що вже ніколи не зможе її забути. Червоне вино”,

– підписала відео співачка Настя Каменських.

Ось що в коментарях написали фанати NK:

  • шалено чекаю
  • Клас !!
  • Круто !!

Відзначимо, Настя Каменських уже давно планувала випустити нову пісню. 2021 рік для артистки в цілому досить продуктивний. Вона часто випускає композиції і кліпи, які миттєво стають хітами. Численні шанувальники зірки не втомлюються писати позитивні коментарі, щоб висловити любов і захоплення до своєї кумира.

Сама Настя Каменських недавно побувала в Мексиці, де перезавантажилась, відпочила і надихнулася. Тому тепер і від неї, і від її коханого чоловіка, репера Олексія Потапенка слід очікувати безліч цікавих фішок.

Зокрема, вже в 2021 році у Насті вийшли пісні “Дівчата рулять “, “Почуття”, “Sei que vou melhorar”, “Ма” та інші. Під пісню “Дівчата рулять” Каменських випустила ще і лінійку оверсайз одягу, а потім додатково випустила влоги-реаліті, який знімали в Мексиці. На Ютубі у Насті ви можете знайти вже 10 серій.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.