“Прибиральниця Вірочка”: 39-річна Брежнєва сфотографувала себе з каре і пишним чубчиком

Красуня Віра Брежнєва вразила нової фотографією, на якій її порівняли з прибиральницею. Нова зачіска здивувала багатьох фоловерів.

Дружина Костянтина Меладзе, колишня учасниця групи “Віа Гра” Віра Брежнєва є не тільки відомою співачкою, а й однією з найколоритніших персон у вітчизняному шоу-бізнесі. Вона розкриває своє життя, переживання, думки і почуття у власних піснях, але в інтерв’ю і особистому блозі вважає за краще не переходити межу, і спілкуватися тільки на поверхневі теми. Вона переконана – навіть у дуже знаменитої співачки має залишатися щось особисте.

Від зайвого увагу Віра Брежнєва захищає і своїх дочок – старшу Соню і молодшу Сару

Однак викладати різноманітні фотографії Віра точно не соромиться. Навіть коли вона в таємниці від всіх радикально вирішила змінити свій імідж і зробити чубок.

У власному Інстаграм-акаунті Віра виклала відео, як вона позує в дзеркалі, очевидно, десь в салоні краси. Вона підстриглася і зробила собі чуба, а також, очевидно, відвідала колориста. Адже колір волосся став не таким природним білим, як був раніше.

В описі до самого відео в Інстаграм-історіях Брежнєва написала: “Прибиральниця Вірочка “.

Прибиральниця Вірочка: Брежнєву не впізнали в новому амплуа
Прибиральниця Вірочка: Брежнєву не впізнали в новому амплуа

Фоловерів без зволікання почали активно обговорювати новий вигляд артистки. Багато фоловерів відзначили, що такі перетворення в зовнішньому вигляді молодят співачку – хоча вона і так не стара, і нічого зовні не говорить про те, що красуні майже 40.

Відзначимо, недавно Віра Брежнєва була у відпустці, де позувала в молочному купальному костюмі на пляжі. Фоловерів також помітили, що у неї шикарна фігура, як для жінки, яка двічі народжувала дітей. Віра стверджує – бути в такій формі їй допомагає правильне харчування і старанні тренування в спортивному залі, розташованому у неї ж вдома.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.