Вирішальне побачення: чого чекати в фіналі проекту “Холостяк”? Стало відомо, хто, швидше за все, переможе

Останні пару місяців публіка і глядачі телеканалу СТБ пильно стежать за розвитком найромантичнішого шоу України - "Холостяк".

Головним героєм одинадцятого сезону став харківський бізнесмен Михайло Залівако. Відомо, що йому 31 рік, і він хотів би знайти собі любов, з якою буде будувати відносини і йти далі по життю, плануючи сім’ю.

Романтичне реаліті вже добігає кінця, і 22 травня публіка зможе дізнатися – хто ж та щасливиця, яка отримає від бізнесмена з Харкова пропозицію руки і серця?

Холостяк 2021 - що очікується в фіналі?
Холостяк 2021 – що очікується в фіналі?

Відомо, що в кроці від фіналу в програмі з’явилася мама Михайла Залівако. Вона засипала дівчат – претенденток на серце її сина – каверзними питаннями. Її перевірку на чесність пройшли не всі.

У півфіналі проект “Холостяк ” отримав несподіваний поворот. Спочатку серед фавориток значилися Розалі, Анна і Даша. Проти всіх правил проекту, які були придумані ще десять сезонів тому, за крок до фіналу в шоу повернулася колишня учасниця, яка раніше вибула з нього. Йдеться про Юлію Бельченко, яка більше відома як Юля Зайка. Вона передала холостяку Михайлу записку, в якій написала, що після відходу з шоу відчула, ніби втратила щось важливе.

Холостяк 2021 - що очікується в фіналі?
Холостяк 2021 – що очікується в фіналі?

Мабуть, Михайло Залівако теж не буде заперечувати, що почуття до Юлі не охололи. Він погодився на зустріч. Таким чином, у фіналі вперше зустрінуться три дівчини.

Критики і глядачі пророкують, що саме Юлія Зайка може стати переможницею шоу Холостяк, адже Михайло виявляє до неї особливий інтерес, і навіть заради неї погодився піти проти правил.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.