Більше не приховує: Настя Каменських підкреслила вагітний живіт облягаючою сукнею

Потап і Настя Каменських відгуляли весілля два роки тому, але дітьми вони ще не обзавелися. Не виключено, що скоро це зміниться.

З дня весілля Насті Каменських і Олексія Потапенка пройшло 2 роки. Ця новина стала справжньою сенсацією, адже пара до останнього приховувала свої стосунки. З того часу володарку пишних форм Настю Каменських регулярно підозрюють в вагітності. Шанувальники вже не можуть дочекатися, коли зіркове подружжя порадують їх новиною про швидке поповнення в родині.

Потап и Настя Каменських
Потап и Настя Каменських

Настя Каменських знову підігріла чутки про можливу вагітність

Настя Каменських з’явилася в студії програми “Сніданок з 1 + 1”, де презентувала свій новий альбом “Червоне вино”. Настя одягла відверте червоне плаття з розрізом на стегні і чорні високі чоботи. Наряд співачки підкреслив її кругленькі стегна і живіт. Шанувальникам залишається тільки здогадуватися: Каменських дійсно вагітна або набрала пару зайвих кілограмів?

На останніх знімках Насті Каменських її форми її фігура помітно змінилася
На останніх знімках Насті Каменських її форми її фігура помітно змінилася

Варто відзначити, що раніше співачка в інтерв’ю зізнавалася, що вони з Потапом мріють про дітей і якщо Бог дасть, то вона обов’язково народить спадкоємця. Такі слова Каменських наштовхнули шанувальників на думки про те, що можливо співачка не може завагітніти.

Неймовірну історію кохання Насті Каменських і Олексія Потапенка дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.