Вагітна Катерина Осадча ледве влізла в сукню з відкритим бюстом і погнала працювати: декрет не світить

Катерина Осадча - телеведуча, яка нещодавно повідомила про своє цікаве положення. Вагітність артистка приховувала недовго - живіт поки ледве видніється з-під одягу.

Поки невідомо, коли точно буде народжувати дружина Юрія Горбунова, але навіть після повідомлення про свою третю вагітність Катерина не поспішає йти в декрет. Вона продовжує знімати і зніматися, одягаючись, часом, в досить відкриті наряди.

Наприклад, 21 травня 2021 року Юрій Горбунов показав фото зі своєю дружиною, яке підписав так:

“Тому що така у нас робота! Пятница, вечір!”.

На фото Юрій Горбунов позує в костюмі – нібито він зібрався вести корпоратив. Його дружина Катерина в плаття з відкритими плечима. Більш того, бюст практично вивалюється з дуже тугого наряду. Цікаво, що низ сукні оформлений таким чином, щоб вагітний і вже немаленький живіт не кидався в очі. Де саме Юрій і Катя працюють в вечір п’ятниці, вони не зізналися.

Варто додати, що Великдень Катерина Осадча та Юрій Горбунов відсвяткували за кордоном – в Туреччині. Вони вже не перший раз відзначають свято не в Україні. В заморської країні Катерина зуміла поєднати роботу і відпочинок. Там зірка взяла інтерв’ю у Олі Полякової та підтвердила свою третю вагітність.

На знімках Осадча показала, як на яхті в Середземному морі насолоджується паскою і крашанками, і вітає всіх фанатів з Великоднем.

Юрій Горбунов також зазначає, що неймовірно чекає народження цієї дитини, і знову готується відпустити свою дружину в виховання і побут, а сам цілеспрямовано взяти в руки роль глави сімейства і людини, який забезпечує всі потреби членів сім’ї.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.