Максим Галкін зізнався, що йому писали з в’язниць: “Регулярно отримую листи “

Не секрет, що адреса Алли Борисівни Пугачової і Максима Галкіна є у відкритому доступі. Тому кумирам мільйонів людей регулярно приходять листи.

Цікаво, що в селі Грязь, де живуть зірки, у всіх є номери будинків, крім палацу Галкіна. Але коли на конверті пишуть ім’я одержувача, листоноші і так розуміють кому потрібно доставити ту чи іншу відправлення, тому все мемуари і бандеролі точно доходять до адресата.

Однак є листи, які всерйоз змушують турбуватися Галкіна і його сім’ю

Комік, пародист і мегапопулярний в Росії і найближчих країнах артист Максим Галкін розповів, як йому приходили дивні листи.

Максим Галкін в молодості
Максим Галкін в молодості

У програмі “Сьогодні ввечері ” на Першому каналі ведучий Максим Галкін згадав, як одного разу з ним стався курйозний випадок:

“Дуже давно, коли не було ще Інтернету, одна бульварна газета опублікувала статтю, в якій говорилося наступне: ” У вас, дорогі читачі, стільки прохань до наших знаменитостям, що ми вирішили дати вам їх адреси … “Далі в публікації слідували поштові адреси всіх знаменитих на той момент людей в алфавітному порядку “.

Максим Галкін
Максим Галкін

Цікаво, що список опублікованих зірок був складений дрібним шрифтом, тому через неуважність легко можна було промахнутися рядком, і переписати адресу іншої зірки. Так, він був поруч з Наталією Ветлицькою, і йому пару раз приходили листи. адресовані їй.

Женя Белоусов і Наталя Ветлицька
Женя Белоусов і Наталя Ветлицька

Цікаво, що Ветлицькою деякі листи писали ув’язнені, які відбували покарання на зоні. Максима Галкіна це буквально шокувало.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.