“Я – Христина Орбакайте”: дочка Пугачової відсвяткувала золотий ювілей і представила нову пісню

Крістіна Орбакайте влаштувала вечірку з нагоди 50-річчя. І сама ж заспівала для гостей нову пісню під скромною назвою "Я - Христина Орбакайте ".

День народження Христини відвідали безліч російських селебріті, які радо транслювали все, що відбувається у себе в Інстаграм. Так, в Мережі показали, в якій сукні Крістіна відзначила свій день народження, як виглядав ресторан, де організували свято.

Родзинкою вечора стала презентація пісні “Я – Христина Орбакайте”, яку сама іменинниця виконала разом з балетом

Христині Орбакайте - 50 років. Фото зі святкування ювілею
Христині Орбакайте – 50 років. Фото зі святкування ювілею

На сцені вона танцювала в яскравому короткій сукні, яка підкреслювала принади її фігури. Шанувальники в коментарях в один голос відзначають, що Христина не виглядає на 50 років – їй максимум 25. Це підтверджує шикарна фігура, і чисте обличчя без зморшок, яке Христина не соромиться показати без фільтрів і макіяжу.

Кристине Орбакайте - 50 лет. Фото с празднования юбилея
Христині Орбакайте – 50 років. Фото зі святкування ювілею
Христині Орабакайте - 50 років. Фото зі святкування ювілею
Христині Орбакайте – 50 років. Фото зі святкування ювілею

Цікаво, що Алла Борисівна Пугачова і її молодий чоловік Максим Галкін (який, до слова, молодше Христини) теж були присутні на святкуванні. Вони не афішували, що подарували “дочки ” на таку кругленьку дату, однак знаючи добробут цих сімей, очевидно, подарунок був не з дешевих.

Примадонна пішла на День народження своєї доньки в розкішному дизайнерському платті від свого друга і модельєра Валентина Юдашкіна. Наряд в Інстаграм показав чоловік Максим Галкін.

Алла Пугачова йде на День Народження дочки
Алла Пугачова йде на День Народження дочки

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.