“Трудоголічка!”: Телеведуча Леся Никитюк заснула в гримерці в перерві між зйомками

Не секрет, що Леся Никитюк багато працює. Вона бере участь у багатьох проектах телеканалу Новий канал і веде корпоративи.

Однак вміє Леся Іванівна і відпочивати. Зокрема, з початку цього року вона вже чотири рази літала за кордон, щоб насолодитися теплими хвилями океану і гарячим піском.

Остання її поїздка була буквально на початку травня, коли телезірка з довгими ногами вирушила вести віп-дівич-вечір в Анталію і залишилася там трохи погуляти.

Але, мабуть, такого відпочинку Лесі мало. Адже недавно під час зйомок вона заснула в гримерці. Видно, що відео знімали її колеги.

Сама Леся одягнена в оверсайз білу сорочку, під якою майка. Також в очі впадає те, що у телезірки укладання злегка розпатлана. Це говорить про те, що у неї триває знімальний процес, який вже повинен закінчиться.

Ось що в описі до відео вказала телеведуча:

“Вчора в гримерці заснула … прям як колись на парах в універі. Зрозуміла … що пора на відпочинок, тому триндец мені. Студенти, впізнали себе? “, – сказано в описі.

І ось що їй відповіли в коментарях:

  • Нагадує ще кота в Tom & Jerry, де він сірники в очі вставляє
  • Так це добре, що ще рот закритий)) А не як у літаку
  • Обов’язково! Чекаю круті фото з пляжів
  • І не тільки студенти дізналися. Гарного відпочинку, Лесь! Туркам всім – привіт

Відзначимо, Лесі Никитюк передбачали участь в самому романтичному проекті країни “Холостячка “.

Однак та жартувала, що у неї немає серця, щоб йти і брати участь в подібних шоу.

Хоча шанувальники припускають, що Никитюк і продюсери телеканалу СТБ просто не зійшлися в ціні – мовляв, зірка запросила нечувано високі гонорари за свою участь в шоу.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.