Онук Пугачової розповів, як він спілкується зі своїми “тіткою і дядьком” – Лізою і Гаррі Галкін

Якщо говорити про сім'ю Пугачової, то шанувальників цікавить не стільки творчість і новинки в репертуарі її представників, але й особисті драми, а може навіть і скандали.

Тому не дивно, що на великому інтерв’ю Микити Преснякова Борису Корчевніковим йому задавали питання про те, як він спілкується з Лізою і Гаріком Галкін.

Варто відзначити, що незважаючи на те, що Микита з дитинства був самостійним, він ніколи не відмовлявся від своєї сім’ї, завжди підтримував близьких у важкі хвилини і активно брав участь в сімейному житті.

Микита Пресняков зізнався, що Ліза і Гаррі розвинені не по роках

“Гаррі Галкіну вже подобається важка музика. Він любить Linkin Park, як і я. Він уже грає на повну силу на піаніно. Вони прямо, млинець, нереальні діти “, – зізнається Микита Пресняков, який буває частим гостем в їх зірковому будинку.

Гаррі Галкін
Гаррі Галкін

Незважаючи на те, що Гаррі дуже творчий і різносторонній, його юна сестричка Ліза не відстає.

Ось що Микита Пресняков розповів про Лізу Галкіної:

“Ліза дуже артистична. Спілкуєшся з ними і прямо не віриш, що їм стільки років. Прямо моментами здається, що вони старше тебе “.

Ліза Галкіна
Ліза Галкіна

Відзначимо, як сказано в біографії Микити Преснякова на сайті Навколо. ТВ, Микита Пресняков народився навесні 1991 року в родині відомої музичної династії: Микита – син Крістіни Орбакайте і Володимира Преснякова, онук Алли Пугачової і Володимира Преснякова-старшого.

Крістіна Орбакайте
Крістіна Орбакайте

З раннього дитинства Микита був оточений представниками російського шоу-бізнесу, він ріс в музичній і творчій атмосфері. Він не став вибирати для себе вокальну кар’єру, як батько, більше захопився кінематографом. Микита Пресняков відомий своїми екстремальними захопленнями, але його бабуся, Алла Пугачова, з дитинства припиняла його спроби провести час з поганою компанією. Саме вона розгледіла в улюбленому онукові талант режисера і подарувала йому першу відеокамеру на восьмий день народження.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.