Наталя Могилевська помітно погладшала і відверто зізналася в тому, що незадоволена собою

З огляду на те, що українці вже більше двох років сидять на карантині, не дивно, що у багатьох з'явилася проблема зайвої ваги. У сучасному світі складно знайти людину, хто не хотів би схуднути.

Багато людей через набору ваги комплексують, хоча, насправді, в цьому немає нічого ганебного. Проблему потрібно прийняти, усвідомити і вирішувати. Наприклад, телезірка Наталя Могилевська зізналася, що за час локдауна поправилась на цілих десять кілограмів, і тепер хотіла б від них позбутися швидше.

Озвучила цю цифру, щоб у неї було більше мотивації схуднути

Наталя Могилевська в рожевому брючному костюмі прогулялася по Києву
Наталя Могилевська в рожевому брючному костюмі прогулялася по Києву

Так, в ефірі програми “Ранок з Україною ” артистка розповіла, що поправилася на 10 кілограмів. Знаменитість вирішила оголосити про це публічно, щоб мати мотивацію схуднути.

“Все так змінилося, що коли ми зустрічаємося з колегами, перш за все запитуємо один одного: ” Скільки набрали за локдаун? “. Це постійна тема для обговорення! Сьогодні я відверто зізнаюся – у мене десять зайвих кіло. Така проблема зараз ледь чи не кожну людину, тому я пропоную зробити марафон і підключити тренера і дієтолога. я роблю це публічно, тому що розумію, що інакше ніколи не схудну, а якщо пообіцяю і не зроблю – мені буде дуже соромно “,

– заявила зірка.

Наталя Могилевська зізналася, що за часом для схуднення себе значно обмежила. Хоче вже до другого серпня (до свого Дня народження) влізти в улюблену сукню. А поки воно висить на вішалці, тому що не сходиться за розміром.

Наталя Могилевська з кубком Танців із зірками
Наталя Могилевська з кубком Танців із зірками

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.